КАРАКТЕРИСТИКИ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

достапна на четири јазици

Апликацијата е достпана на Македонски, Албански, Англиски и Германски јазик

GPS навигација до секое место

Изберете ја Вашата дестинација...

можност за резервации

Изберете го Вашето омилено место, пополнете ја формата и почекајте за потврда на Вашата резервација

ПРОНАЈДИ МЕСТО ЗА ЈАДЕЊЕ

  • според вид на храна или категорија на ресторан

    сите места за јадење се групирани во категории според храната што ја нудат

  • според градот во кој што се наоѓате или треба да одите

    сите места за јадење се групирани според градови во кои се наоѓаат

  • според близина од местото каде што сте

    само со клик на дугме наредете ги местата по близина од местото каде што сте.

видео презентација

Live Online Preview

Lorem ipsum

Преземи ја апликацијата од Google Play Store